Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Burun Estetiği Ameliyatı Dikkat Edilecekler

Burun Estetiği Ameliyatı Dikkat Edilecekler

haber haber - - 6 dk okuma süresi
10 0

Burun Estetiği Ameliyatı Dikkat Edilecekler

Başarılı bir şekilde uygulanan burun estetiği konusunda ayrıca dikkat etmeniz gereken birçok ayrıntılar söz konusudur. Bu ameliyattan en az 8 saat öncesinde kaliteli bir uyku almalı ve kullandığınız herhangi tıbbi ilaçlar ve hastalıklarınız hakkında doktorunuzu bilgilendirmelisiniz.

Rinoplasti özellikle de yüksek tansiyon ve diyabet gibi hastalıklarda uygulanmadan önce gerekli önlemlerin de alındığı özel bir ameliyat türüdür. Bununla birlikte ameliyattan önce mutlaka güncel burun estetiği fiyatları incelemelisiniz.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nedir?

Burun estetikleri yani tıp diliyle rinoplasti, sadece burun organına uygulanan kaliteli ve güvenilir bir cerrahi uygulamadır. Bu uygulama üzerinden burun estetiği kolayca sağlanır. Böylece daha kaliteli ve küçük bir buruna sahip olmanız sağlanır.

Burun Estetiği Ameliyatı Rinoplasti Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri ameliyatları yani rinoplasti genellikle klinik merkezleri arasında en az 1 saat ve en fazla 8 saat içerisinde tamamlanır. Bu nedenle burun estetiği geçmiş dönemlere oranla bugün daha pratik ve sağlıklı bir şekilde uygulanır. Her iki burun kanadından açılan kesiler üzerinden burun içerisine girilerek buradan törpüleme yapılır. Bu kapsamda burun gözle görülür düzeyde küçültülür.

Burun Estetiği Kimlere Yapılabilir?

Burun estetikleri doğrudan 16 yaş ve üzerindeki kadın ve erkeklere uygulanabilir. Bu nedenle burun estetiği ülkemizde de en sık uygulanan estetik operasyonları arasında yer alır. Kavisli ve büyük burunlar doğrudan bu ameliyat üzerinden küçültülür.

Burun Yapısı Nedir?

Burun; kemik, kıkırdak ve kemer olmak üzere 3 farklı kısımdan meydana gelir. Bu nedenle burun estetiği burundaki bu 3 bölümdeki sorunların yok edilmesi amacıyla uygulanır.

Burun Estetiği Maliyeti Nedir?

Burun estetikleri maliyetleri bugün daha ucuzdur. Çünkü burun estetiği fiyat sunan firmalar müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmetler sunar. Bu nedenle bu gibi profesyonel estetik merkezleri daha yoğun bir şekilde tercih edilir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri bugün yüksek teknolojili tıbbi ameliyat cihazları üzerinden yapılır. Bu nedenle burun estetiği fiyatları incelemeniz önerilir. Burun estetiklerinde burun kenarından kesiler açılmadan işlemin uygulanması söz konusu değildir.

Burun Estetiği Hangi Durumlarda Yapılmalıdır?

Burun estetikleri doğrudan kavisli ve büyük burunlarda yapılmalıdır. Buna ek olarak burun estetiği fiyatları haricinde burun içerisinde etlerin oluşması durumunda da rinoplasti uygulanmalıdır.

Burun Estetiği Kimlere Yapılabilir?

Burun estetikleri herkese yapılabilir. Fakat burun estetiği fiyatları bakılmadan rinoplasti yaptırılması ödeme konusunda zorluk yaşanmasına neden olabilir. Bu nedenle bu dönemde de kampanyalı rinoplasti fiyatları incelenmelidir.

Burun Estetiği Yaş Sınırı Var mıdır?

Birçok estetik uygulamalarında belirli yaş sınırı vardır. Fakat burun estetiklerinde en alt yaş sınırı 16 olarak belirlenmiştir. Üst yaş sınırı limiti ise söz konusu değildir. 16 yaşından büyük olan herkes burun estetikleri ameliyatına başvurabilir.

Burun Estetiği Ameliyatı Çeşitleri Nelerdir?

Burun estetikleri ameliyatları türleri açık ve kapalı burun estetikleri olmak üzere toplamda 2 farklı türdür. Açık burun estetikleri adından da anlaşılacağı üzere doğrudan açık ameliyat üzerinden gerçekleştirilir. Kapalı burun estetikleri ise, doğrudan kapalı cerrahi müdahale üzerinden gerçekleştirilir.

Burun Estetiği Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Burun estetikleri sonrasında dikkat edilmesi gerekenler arasında yüz ve göğüsüstü yatış pozisyonundan uzak durulmasıdır. Günlük olarak en azından 30 gün boyunca ağır ev işlerinden uzak durulmalıdır. Verilen ilaçlar düzenli kullanılmalıdır. Burun estetikleri ameliyatları son derece hassas uygulamadır. Bu nedenle ameliyat sonrasında da kaliteli yaşam açısından burun bölgesi dış etkenlere karşı korunmalıdır.

Riskli alanlardan uzak durulmalı ve darbeler karşısında burun bölgesi korunmalıdır. Burun estetikleri sonrasında duş alımına da dikkat edilmelidir. Ameliyattan en az 90 gün boyunca duş sırasında şiddetli burun sümkürmesinden uzak durulmalıdır. Burun estetikleri ameliyatları sonrasında da burunda ödem ve morluk görülebilir. Bu durum normaldir ve etkisini verilen ilaçlar üzerinden birkaç gün içerisinde kaybeder.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetikleri yaptırmak isteyenler ilk olarak güncel rinoplasti fiyatlarına bakar. Bu kapsamda sizler de öncelikle fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Burun estetikleri fiyatları klinik merkezlerinde en çok incelenen konudur.

https://www.doktorkbb.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir