Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Burs BB Serhat Fatih Uzun’u Kadrosuna Kazandı

Burs BB Serhat Fatih Uzun’u Kadrosuna Kazandı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
2 0

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden olan Bursa Büyükşehir Belediyespor orta oyuncusu olarak Serhat Fatih Uzun ile imzaları attı. Bursa ekibinden gelen açıklamalar doğrultusunda 21 yaşındaki genç oyuncu ve aynı zamanda oldukça uzun boya sahip olan (2.07) Serhat Fatih Uzun ile anlaşmaya vardığını söylemiştir.

Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kulüp başkanı olan Gökhan Dinçer yaptığı açıklamalar ile oldukça iç açıcı konuşmuştur. Serhat Fatih Uzun’un takıma katkı sağlayacağına oldukça inandığını belirtmiştir. Oluşturdukları kadroyla güzel bir sezonunda Büyükşehir Belediyesporu beklediğini de altını çizmiştir. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırmıştır.

Açıklama sırasında kendi görüşlerine de yer veren Serhat Fatih Uzun: Güzel bir sezonun kendisini beklediğini dile getirmiştir. Kendisine güvenenleri asla mahcup etmeyeceğini ve elinden geleni hem takımı hem de kulübü için yapacağını söylemiştir. Aynı zamanda 21 yaşındaki genç oyuncu Fenerbahçe’nin alt yapısında yetişmiştir. Geçtiğimiz sezonda da Solhanspor’da forma giyidiğini de belirtmek isteriz.

Büyükşehir Belediyespor bu dönem oldukça fazla oyuncu ile sözleşme imzalayarak sezona bomba bir giriş yapacağı düşünülmektedir. Hem ülke için hem de Bursa ‘yı tanıtmak için oldukça etkili bir yılın kendilerini beklediğini söylemişlerdir. Bu neticede gelecek sezon maçlarında yeni transferler ile gelişecek maçları herkes büyük bir sabırsızlık ile bekliyor. betlike

İlgili Yazılar