Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Bu Yıla Damgasını Vuran Kuaför Recep Güngör

Bu Yıla Damgasını Vuran Kuaför Recep Güngör

haber haber - - 3 dk okuma süresi
11 0

Bu Yıla Damgasını Vuran Kuaför Recep Güngör

18 yıldır mesleğini profesyonel bir şekilde devam ettiren ve bu yıla damgasını vuran kuaför Recep Güngör, Bahçelievler’de yer alan kuaföründe adından söz ettiriyor..

Ünlülerin saçlarını güvenerek emanet ettiği ünlü kuaför, yaz ve kış aylarının vazgeçilmez renk tonlarını barındıran sombre ve ombre işlemlerini profesyonel bir şekilde salonunda gerçekleştiriyor. Asıl uzmanlık alanı olan mikro kaynak saç üzerine çeşitli eğitimler veren Güngör, sektördeki birçok genç kuaför adaylarını salonunda yetiştiriyor. Uzmanlığı sayesinde hem Türkiye’de hem de Avrupa’da ses getirmesiyle randevu defterlerini kadın müşterileri doldurmaya devam ediyor.

Yılın en trend renkleri özellikle sombre işlemi için şüphesiz nude kahve ve sarı tonlarıdır. Pek çok kadın bu renk tonlarını saçlarında yaz kış kullanmaktadır. Ancak bu işlemlerin de kesinlikle bir uzman tarafından yapılması gerektiğini söylemeliyiz. Eğer saç boya işlemlerini bir uzman kuaför yapmazsa saçlarınız geri dönülemez bir girdaba girebilir. Saç tellerimiz oldukça hassastır , boya işlemlerinin de yakıcı özelliği bulunduğu için hassas ve titiz çalışma gerektirdiğini bilmeliyiz. Uzman kuaför Recep Güngör, renklendirme işlemlerinin tüm inceliklerini biliyor ve kendisinin bir saç uzmanından çok saç doktoru olduğunu iddia ediyor. İstediğiniz saç renklerini bu salonda bulabilir gönül rahatlığı ile işlemi yaptırabilirsiniz. En trend saç renklerini ve işlemlerini de Recep Güngör’ün sosyal medya hesabından inceleyebilir ve sorular sorabilirsiniz.

Recep Güngör kuaför mesleğine adım attığı yıldan itibaren mikro kaynak saç uygulamasında çeşitli eğitimler almış ve uzmanlığını geliştirmiştir. Mikro kaynak uygulamaları ciddi uzmanlık isteyen işlerdir. Recep Güngör bu alanda yıllardan beri hizmet vermiş mikro kaynak uzmanıdır. Kadın müşterilerine gülümseten sonuçlar sunar ve saçlarına zarar vermeden doğal gözüken saç kaynaklar kullanır. Saç kaynaklar genelde doğru takılmadığında oldukça yapay durur. Kadınlar bu görüntüden her zaman muzdarip olur. Hem güçlü hem de yapay saç arayışına girerler. Bu yüzden söylediğimiz gibi işi her zaman uzmanına bırakıp arkanıza yaslanmanız gerekiyor.. Ünlü kuaför Recep Güngör, kendinizin bile inanamayacağı mikro kaynak saç uygulamaları gerçekleştiriyor. Randevu defterleri dolmadan hemen oluşturabilir, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği saç uygulamalarını inceleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir