Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Bir dönem kapandı

Bir dönem kapandı

haber haber - - 1 dk okuma süresi
2 0

Audi’nin yeni logosu eski krom renkli halkaları yeni siyah beyaz halkalarla değiştiriyor. Bu şekilde modern bir görüntüyle hem son dönemde yaygınlaşan elektrikli otomobillere ayak uyduruluyor hem de otomobil üreticisinin kurumsal kimliğine ve amblem stiline yeni bir hava katılıyor.

Audi‘nin internet sitesinde bazı açıklamalarda bulunan tasarım başkanı Marc Lichte, logoya sadece ufak dokunuşların yapılmasını ”İyi tasarım, daha az değişikliktir.” sözleriyle açıkladı. Öte yandan şirket, mevcut krom halkalarla karşılaştırıldığında, yenilenen tasarımın kontrastı artıran ve uzaktan daha görünür olmalarını sağlayan siyah arka planlı ve beyaz halkalardan oluşan bir yapıda olduğunu söyledi.

Burada müşterilere seçim şansı sunmak isteyen Alman üretici, müşterilerin logodaki halkaları beyaz yerine koyu griye çalan siyah renkle özelleştirmelerine de imkan sağlayacak. İlk olarak bir süre önce tanıtılan Q8 e-tron (2024) ailesinde karşımıza çıkan güncellenen logonun önümüzdeki yıllardan itibaren kullanılmaya başlanması muhtemel.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir