Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Beytullah Çalışkan Kimdir?

Beytullah Çalışkan Kimdir?

haber haber - - 3 dk okuma süresi
2 0

Beytullah Çalışkan Kimdir?

Beytullah Çalışkan, 01 ocak 1990 yılında Düzce’de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Düzce’de Hamidiye ilk öğretim okulunda tamamlayan Beytullah Çalışkan  Endüstri meslek teknik ve Anadolu lisesini bitirdikten sonra, Elektrik Elektronik bölümünden mezun oldu.

Eğitiminin ardından iş hayatına 2006 yılında atılan Beytullah Çalışkan 2012 yılına kadar kendi mesleği olan Elektrik Elektronik mesleki hayatına Cs teknik Elektrik Elektronik işletmesi olarak hizmet vermeye başladı. 2018 yılında sizeyaomedia Reklam Ajansını kurup, Global ve yerli firmalara Influencer Marketing hizmeti vermeye başlamıştır.

Sizeyaomedia reklam ajansının kurucusu olan Beytullah Çalışkan  , 2018 yılından bu yana Influencer Marketing alanında YouTube, Instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal medya platformlarının öncülüğünü yapmaktadır.

Geçmişten bugüne yerli ve global markalarla birçok kampanya yürütürken, sektörde dijital reklam dünyasına yön veren ajansların başında gelmektedir.

Sizeyaomedia’nın en büyük artısı olarak kendi bünyesinde bulunan influencer ile markaları direkt olarak bir araya getirerek projenin daha özgün ve samimi olmasını sağlamaktır. Her biri konusunda uzman ve geniş kitlelere etki edebilen 6000+’den fazla influencer ve ünlü ile birlikte çalışmaktadır.

Ayrıca Hizmet sektöründe birden çok Franchising’e sahip olan Beytullah Çalışkan  genç girişimci ödülleriyle birlikte Medya patronlarının içerisinde en çok tanınan isimlerinden olmuştur.

Bunun yanında ticari taksi ve bir kaç medya kuruluşlarının ortağı olan Beytullah Çalışkan   Byegoofficial.online olarak bir çok ünlüye ve infulencer iş birliğin’de başarılı adımlar atmaktadır.

2023 Yılında gerçekleşecek Yapım ve Yazılım sektöründe yatırımlarına başlayan Beytullah Çalışkan pek çok alanda kendini kanıtlamış ve kariyerinde yeni girişimlere de olanak sağlamıştır.

Beytullah Çalışkan 2023 yılında dijital dünyanın yeniliklerine ve hızının farkındayız ve bu farkındalıkla müşterilerimizin hedeflerine yönelik en kaliteli hizmeti tüm medya mecralarını kullanarak sunmaya devam edeceğiz diyerek hedeflerini açıkladı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir