Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Beşiktaş Ligde Açık Ara Önde

Beşiktaş Ligde Açık Ara Önde

haber haber - - 4 dk okuma süresi
8 0

Beşiktaş takımında hücumda etkili olduğunu gösteriyor. Hücum silahları olan Aboubakar, Ghezzal ve Larin ile 43 gole ulaşma başarısını gösterdi. Aboubakar ve Larin gol krallığı yarışında halen daha bulunurken; Ghezzal ise asist krallığı sıralamasında ilk sırada bulunan isim oluyor. Beşiktaş; bu sezon genelinde oynadığı 28 maçta 20 galibiyet alma başarısı göstermekte ve maç başına da 2.25 gibi bir puan ortalamasına da sahip olmasıyla öne çıkmaktadır. Ligin en fazla galip gelen takımı olma başarısı gösteren siyah beyazlı takım; aynı zamanda da 62 gol atarak; Süper Lig’in en fazla gol atan takımı olmaya da devam ediyor. Kalesinde de 29 gol gören siyah beyazlı takımın 33 averaja sahip olduğu da öne çıkıyor.

Süper Lig’de 30. Haftada Medipol Başakşehir’i deplasmanda mağlup eden Beşiktaş; puanını 63’e çıkarma başarısını göstererek; en yakın takipçisine 5 puan fark attı. Beşiktaş kadrosunda yer alan hemen hemen her futbolcunun gol atma başarısı ortaya koyduğu ifade edildi. Sahaya çıkan oyuncular baz alındığında siyah beyazlı takımda tek gol atmayan isim ise restbetMontero olarak kendini gösterdi.

Bu sezonda gol atamayan Dorukhan Toköz 3 asist yaparken; Rıdvan Yılmaz da 2 asist ile takımına katkı sağladı. Ancak Beşiktaş kadrosunda yer alan 3 oyuncu; 28 maç betpasboyunca direkt olarak 43 gole etki etti. Gol krallığı sıralamasında yer alan Aboubakar ile Larin’in yanı sıra Ghezzal da sezon boyunca yaptığı 12 golle dikkat çekti. Bu sayede de 3 ismin 43 golde katkısının olduğu ifade edildi.

3 Oyuncudan 30 Gol

Gol krallığı sıralamasındaki Vincent Aboubakar; 1 gol atma başarısı göstermekle beraber 5 de asist yaptı. Cyle Larin ise 14 gol ve 4 asist ile öne çıktı. Aboubakar; 1 asistini Larin’in golüne yapmakla beraber Larin ise 2 kez Aboubakar’a gol pası veren isim oldu. Aboubakar aynı zamanda 2 kez Atiba’ya, 1 kez Ljajic’e ve 1 kez de Oğuzhan’a gol pası verdi. Larin de N’Koudu ve Hasic’e gol pası verdi.

Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanan maçta ilk golünü atan Rachid Ghezzal; Larin ile Aboubakar’a toplamda 5 asist yaptı. Ghezzal; Larin’e 2, Aboubakar’a ise 3 gol pası veren isim oldu.

43 Golde Etkileri Var

Aboubakar, Larin ve Ghezzal’ın birbirlerine asist yapmaları dışında bu oyuncuların 28 maç boyunca 43 golde etkilerinin olduğu ifade edildi. 3 oyuncunun toplamdan 30 gol attığı ve diğer oyunculara da 13 asist yaptıkları görüldü. Böylelikle de Beşiktaş’ta Cyle Larin, Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal üçlüsünün direkt olarak 43 gole katkı sağlama başarısı içinde olduğunu göstererek; ligin en değerli isimleri olarak anılma noktasında da devreye girdiği ifade edildi.

İlgili Yazılar