Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Bartin Yavru Rottweiler

Bartin Yavru Rottweiler

haber haber - - 6 dk okuma süresi
2 0

Bartin yavru Rottweiler, birçok insan Rottweiler’in saldirgan ve akilsiz bir köpek olduguna inanir. Ancak bu cins köpekler hakkindaki her iki efsanenin de yanlis oldugunu ögrenince sasirir. Bu köpekler rottweiler , dünyanin en zeki irklari arasinda 9. sirada yer alirlar.
Bu köpeklerin öne çikan özellikleri arasinda, Rottweiler’in çok yüksek bir itaat oranina sahip olmasi, besten az alistirmada yeni komutlari anlayabilmesi yer aliyor. Ayrica testleri tekrar tekrar yapmak zorunda kalmadan hatirlama yetenegine sahiptirler ve ilk komuta %95 oraninda yanit verebilirler.
Bartin yavru Rottweiler çok zeki bir köpek oldugundan kolayca sikilabilir, bu nedenle ona oyunlar, yürüyüsler ve tüm enerjisini tüketebilecek baska seyler saglamaniz çok önemlidir. Çok itaatkâr olduklarindan, sahiplerinin her istedigini ögrenmeye her zaman açik olacaklar ve asla bir emri görmezden gelmeyecekler çünkü onlar için sadakat çok agir bir kelimedir.

Bartin Yavru Rottweiler Köpeklerin Sahiplenme Amaçlari
Bartin yavru Rottweiler her türlü is için kullanilabilir. Aradiginiz sey bu olmayabilir, ancak Rottweiler’in hemen hemen her disiplinde basarili olabilen harika bir is köpegi oldugunu ve baslangiçta bunun hayatta kalmalarini ve diger irklar gibi neslinin tükenmemesini sagladigini bilmek önemlidir.
Onlara kasap köpekleri denir, çünkü pek çogu, büyüdükleri Alman bölgesindeki kasap dükkanlarindan et yüklü arabalari çekiyordu. Ayrica hayvan gütmek ve kurtlara karsi satılık rottweiler korunmak için diger köpeklerden de üstündürler.
Fazla tüy dökmezler, bir köpege sahipken, evinize uygun olup olmadigini belirlemek için köpegin ne kadar tüy döktügünü bilmek gerekir. Rottweiler örneginde, en büyük avantajlarindan biri, tüy dökülmesinin çok az veya orta derecede olmasi ve yilda sadece iki kez yapacak olmalaridir.
Sorumlu bir sahibinin evcil hayvanini vermesi gerektigi durumlar disinda, fazla bakim gerektirmeyen bir köpektir. Tirnaklari uzama egiliminde oldugundan firçalanmasi ve düzeltmesi önerilir. Çok oyuncu bir köpek, mükemmel bir bekçi köpegi, çok zekiler, her türlü is için kullanilabilirler.

Bartin Yavru Rottweiler Köpeklerin Hastalik Tespiti
Bartin yavru Rottweiler düsük seker seviyelerini tespit eder. Bir British Medical Journal yayinina göre, köpeklerin üçte birinden fazlasi, insanlarin kan sekeri daha insanlar farkina bile varmadan düstügünde davranislarini degistiriyor.
Psikolojik faydalar, bazi köpek terapileri, insanlarin sosyal izolasyon, kabuslar, uykusuzluk, öfke ile basa çikmalarina yardimci olmayi amaçlar. Ayrica satılık yavru rottweiler travma sonrasi stresle basa çikmayi da amaçlarlar. Böylece insan psikolojisi için köpeklerin kullanimi yayginlasir.
Kanseri tespit edebilen köpek türleri mevcuttur. 1989’da The Lancet dergisi, bir hastanin köpeginin kisi üzerinde sürekli olarak bir seyler bildirdigi bir makale yayinladi. Günümüzde köpeklerin akciger, meme, kolon ve mesane kanserini de koklayabildikleri kanitlanmistir.
Bagisikligi artirin, Çocuk Alerjisi ve Hava Kirliligi Arastirmasina göre, köpeklerle yasayan küçük çocuklarin hastalik gelistirme ihtimali daha azdir. Ayrica, tüylü bir köpek ev sakinlerini daha fazla bakteriye maruz birakir ve onlara karsi bagisikligi artirir.

Bartin Yavru Rottweiler Köpekler ile Günlük Sorumluluklar
Bartin yavru Rottweiler köpeginizden sorumluysaniz, bir rutininiz olur, böylece kendinizi egzersiz yapmaya ya da en azindan hareketsiz bir yasam sürmemeye zorlayacaksiniz çünkü onu yürüyüse veya kosuya çikarmak zorunda kalacaksiniz.
Isten eve yorgun dönüyorsunuz ama köpeginiz onu yürüyüse çikaracaginizi bildigi için sizi öpücüklerle karsiliyor. Tüylü dostlariniz her zaman pozitif kalmanizi saglar ve ne olursa olsun eve geldiginizde her zaman sizi bekleyen bir arkadas olurlar.
Çesitli arastirmalar, köpeklerin zihinsel olgunluga katkida bulundugunu göstermistir. Çünkü onlara sahip olmak sizi sorumlu kildigi için zihniniz hep canli kalir.
Nöbet geçiren insanlara yardim ederler. Köpekler su anda insanlarda düzensiz davranislari tanimak için egitiliyor ve epilepsi ataklari durumunda insanlara yardimci olabilecek sekilde yetistiriliyorlar. Bazilari hayvanlarin yetenekli olduklarina katilmasa da böyle zamanlarda büyük bir destekçi olduklarinin farkindirlar. Köpek sevmek ayni zamanda kalp atis hizinizi ve kan basincinizi da düsürür.

İlgili Yazılar