Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Banyo & Mutfak Tadilatı

Banyo & Mutfak Tadilatı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
8 0

Ölmez Dekorasyon ve İç Mimarlık 2000 senesinde Ankara’da başlayan yolculuklarında, çıraklık, ustalık ve kalfalık sıralamasıyla günden güne hızla ilerleyip esnaflık prensiplerine bağlı kalan bir dekorasyon firmasıdır. Bütün yapılan işlerde belirli çıraklık ve ustalık döneminden geçip işlerin incelikleri hakkında bilgi ve tecrübe edinmişlerdir.

Ayrıca dekorasyon fuarlarına ya da uygulama seminerlerini takip edip katılarak, yeni çıkan ürünlerle ilgili devamlı bilgi edinilerek doğru şekilde uygulama ve işçilik kalitesini korumaktadırlar.

Banyo ve Mutfak Tadilatı Hizmetleri

Yaptıkları bütün işlerde hepsi alanında profesyonel olan ustalardan oluşmaktadır. Yer alan ustaların denetimini ve kontrolünü çok daha profesyonel kişilerle firma yetkilisi tarafından sağlanıp müşterilerin sunmuş olduğu güveni boşa çıkarmayarak, her zaman birinci şekilde sınıf iş çıkararak verdikleri paranın karşılığını fazlasıyla almaları sağlanıyor. Firma bünyesinde banyo tadilatı ve mutfak tadilatı hizmetleri verilmektedir.

Ölmez Dekorasyon ve İç Mimarlık Hizmetleri

İç mimari dekorasyon ve tadilat firması olarak yılların verdiği tecrübe ve değişik projelerden edindiği bilgilerin birikimleriyle birlikte sizlerin hayallerini gerçekleştirmektedirler. Müşteri portföylerinde dış ve iç mekanlar, evler, villalar, mimari tasarım ve uygulamalar ve aynı zamanda bireysel müşteriler oluşturmaktadır.

Ölmez Dekorasyon ve İç Mimarlık sektörün pek çok önde gelen tadilat firmaları ile beraber çalışmakta ve onların isteklerine cevap vermektedir. Anahtar teslim tadilat dekorasyonla, iç mimari tasarım ve dekorasyon yaparak müşterilerini büyük bir problemlerden kurtarır.

Ölmez Dekorasyon ve İç Mimarlık

İzmir’in her yerinde ve her kesiminde güven içinde bütün dekorasyon işlerini teslim eden, müşteri memnuniyetlerini prensip edinen, bu prensiplere yakışır şekilde sürekli gelişen ürünleri ve uygulamaları takip edip fark ve değerler yaratan, bir dekorasyon ve tadilat firmasıdır.

İlgili Yazılar