Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Babylontown Olimpos Otel

Babylontown Olimpos Otel

haber haber - - 4 dk okuma süresi
16 0

Babylontown Otel tatili büyüleyici atmosferi ile keyifli anılar biriktirmenize yardımcı olur. Bungalow ahşap evler ile lüks tatilin birleştiği bir tatil için rezervasyon yaptırın!

Olimpos Otel

Olimpos Otel Antalya ili Kumluca bölgesinde olan bir Bungalow tarzında binalardan oluşan bir yerdir. Otel yılın 365 günü açıktır. Tek ya da sevdikleri ile gelen herkese son derece cazip fiyatlarla profesyonel çizgisinden ödün vermeden hizmet verir.

Olimpos Otele Genel Bakış

Olimpos Otel özel bir alanda farklı konseptlerde olan odalardan oluşur. Bu odalar içinde iki kişilik olanlar olduğu gibi maksimum dört kişinin olduğu odalar da vardır. Her bir yapıda maksimum 2 oda bulunur. Bungalow ahşap evler binalar birbirinden bağımsız olup, her birinin içinde klima, minibar vardır. Tek yataklı ya da çift kişilik odalar vardır.

Olimpos Otel içinde ayrı ayrı özel oturma alanları yer alır. Uzun yürüyüşler yapmak için yerler vardır. Otel içinde dart oynamak isteyenler de unutulmaz ve özel bir dart alanı vardır. Yine Olimpos Otel çok özel restorana sahiptir. Otelde sürekli oda servisi vardır. Oda kahvaltı ya da yarım pansiyon biçiminde kalınabilir.


Neden Bu Oteli Tercih Etmelisiniz?

Olimpos Otel her şeyden uzak çok değil birkaç gün uzaklaşmak isteyenler için tam anlamı ile biçilmiş kaftan olmasına rağmen, bir kere gelenlerin gitmek istemediği bir yeryüzü cennetidir. Otel yemyeşil bozulmamış çam ağaçları içinde yer alır. Yeşile aşık olan insanlar için tam anlamı ile biçilmiş kaftandır.
Denize girmek isteyen ama gürültüden uzak bir yer arayanlar, yüksek rakamlar ödemeden, kendisini kasmadan tatil yapmak isteyen kişiler de son derece yakın bir yer olan Olimpos’a giderek son derece sofistike bir biçimde özgürce denize girmenin tadını çıkarabilir.

Tek başına gelenlerin bile rahatlıkla kalabileceği bir oteldir. Her türlü güvenlik önlemi alınmıştır. Deneyimli, güleryüzlü profesyonel çalışanlar, müşterileri memnun etmek için üstün çaba gösterir. Hiçbir zaman sorun yaşanmaz. Bu noktada otel yetkililerin gerekli titizliği gösterdiğini net olarak ifade etmek gerekir.

Elbette beşyıldızlı ultra lüks tatil arayanlar için değildir. Burada başka yerlerde bulunamayacak inanılmaz bir deneyim yaşanır. Kişiler kendilerini kendi yazlık evlerinde gelmiş gibi konforlu hissederek kısa ya da uzun süreli konaklama yapabilir. Her şey son derece incelikli olarak düşünülmüştür. Temizlik ve hijyen son derece üst düzeydedir.

Müşterileri için yazın başka yaşanacak güzellikler, kışın ayrı yaşanacak güzellikler vardır. Otelin gerek yaz, gerek kış akşamları başka bir güzel geçer. Dj performansları, bar, disco, dans geceleri yapılabilecek etkinliklerden sadece birkaçıdır. Burada eğlencede tavan yapabilirsiniz.
Ayrıca atv ile bölgeyi gezebilir, otel bünyesinde yer alan bisikletlerden bir tanesini bisiklete binebilirsiniz. Burası son derece çevreci bir otel olduğu için çevresel duyarlılıklar ile olimpos tatil yapmanın keyfinin de bir başka olduğunu görebilirsiniz.

 

Babylontown.com.tr tatilinizin adresi.

İlgili Yazılar