Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Araz Supermarket Yerli Ürünlerle Ön Planda

Araz Supermarket Yerli Ürünlerle Ön Planda

haber haber - - 3 dk okuma süresi
11 0

Azerbaycan’ın yenilikçi ve modern supermarket zincirlerinden Araz Supermarket, müşterilerine zengin ürün yelpazesi sunarken ülke gelişimine katkıda bulunmayı ihmal etmiyor; yerli ürün satışıyla sağlıklı ve ekonomik alışveriş deneyimi yaşatıyor. Ticaretin sırlarına hakim olan ve başarılı hamleleriyle on yıl gibi kısa bir sürede 150’den fazla supermarket şubesine ulaşan Araz Supermarket, yerli ürün üretimini ve tüketimini önemsediğini gösteriyor. Supermarket reyonlarında artış gösteren yabancı ürün sayısını fark eden ve yerli üretimin, yerli ürünün kalitesini öne çıkarmak isteyen Araz Supermarket yetkilileri, radikal bir kararla reyonlardaki yerli ürün çeşidini artırarak Azerbaycan halkının beğenisine sundu. Bu adımı satış grafikleri ve müşteri memnuniyeti üzerinden izleyen supermarket yöneticileri başarılı sonuçlar aldıklarını belirtiyor.  

Yerli Ürün Satışları Ülke Ekonomisine Katkı Sağlıyor

Yerli ürünler her ülkenin en önemli ekonomik adımlarından biri kabul ediliyor. Yerli ürünlerin öne çıkarılması, ekonomik fiyatlarla müşteriye sunulması, üretimi desteklerken aynı zamanda ülkenin kalkınmasında, ekonomik büyümesinde rol oynuyor. Araz Supermarket zinciri, gün geçtikçe satış noktalarını artırırken ve ürün içeriğini zenginleştirirken yerli ürün tüketimini artırmaya yönelik müthiş adımlar atıyor. Supermarket zincirinin yerli üretime destek vermesi genel büyümeye katkı sağladığı için iç piyasadaki hacim gün geçtikçe artıyor. Araz Supermarket, “Sen Neredeysen Araz Orada” sloganı ile hizmet veriyor, müşterilerine gerçek anlamda ülke çapında ulaşmayı başarıyor. Bunu yaparken ise yerli ürünleri ön plana çıkarmayı ihmal etmiyor, yerli ürünün kalitesini müşteri memnuniyetiyle birlikte gösteriyor.

Supermarket Müşterileri Memnun

Araz Supermarket müşterileri aradıkları her şeyi en uygun fiyatlarla tek bir markette bulabildikleri için oldukça memnun. Müşterinin yoğun ilgisinden mutlu olduklarını belirten supermarket yetkilileri, ürün kalitesine özen gösterdiklerini ve ülke ekonomisinin gelişmesinde rol oynadıklarını vurguluyor. Araz Supermarket, bakliyattan et ve süt ürünlerine kadar tüm alanlarda müşterilerine farklı alternatifler, marka çeşitliliği sunuyor, yerli ürünleri ön plana çıkartan bir satış prensibi uyguluyor. Supermarket müşterileri, reyonlarda kendi ülkelerindeki sağlıklı, kaliteli üretimle ortaya çıkan yerel ürünleri görmenin mutluluğunu yaşıyor.

İlgili Yazılar