Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Araştırmacı yazar Dr. Mimar Hüseyin Demir, Abimiz Sn. Özdemir Bayraktar’ın ülkemize kattıklarını unutmayacağız.
Genel

Araştırmacı yazar Dr. Mimar Hüseyin Demir, Abimiz Sn. Özdemir Bayraktar’ın ülkemize kattıklarını unutmayacağız.

vadi vadi - - 2 dk okuma süresi
16 0

Araştırmacı yazar Dr. Mimar Hüseyin Demir, Abimiz Sn. Özdemir Bayraktar’ın ülkemize kattıklarını unutmayacağız.

Araştırmacı yazar Dr. Mimar Hüseyin Demir, Baykar Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Özdemir Bayraktar’ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınlandı.

Sn. Özdemir Bayraktar’ın, İnancı, azmi, cesareti, özgüveni ve kararlılığı ile milli teknoloji alanında devrim niteliğindeki adımlara öncülük ettiğine vurgu yapan Araştırmacı yazar Dr. Mimar Hüseyin Demir, Baykar Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Özdemir Bayraktar’ın vefatı nedeniyle paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘Baykar Savunma Yönetim Kurulu Başkanı değerli büyüğüm ve abimiz Sn. Özdemir Bayraktar beyefendinin Hakk’a yürüdüğünü büyük bir teessürle öğrendim. Abimiz Sn. Özdemir Bayraktar beyefendi son derece kibar, nazik ve hoş sohbet bir insandı. İnancı, azmi, cesareti, özgüveni ve kararlılığı ile milli teknoloji alanında devrim niteliğindeki adımlara öncülük ederek bugün onun açtığı yolda başarabilirim inancına sahip binlerce Genç’e ilham kaynağı oldu. Gençlere umut ve ilham olan kıymetli büyüğümüz Sn.  Özdemir Bayraktar’ın vefat haberi hepimizi derinden üzdü. Merhuma yüce Allah’tan rahmet, öncelikle Haluk ve Selçuk Bayraktar kardeşlerim olmak üzere ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Abimiz Sn. Özdemir Bayraktar’ın ülkemize kattıklarını unutmayacağız. Mekânı cennet olsun. Türkiye’nin başı Sağ olsun. ” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar