Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Abdülsamet Gödeoğlu Kısa Filmleri

Abdülsamet Gödeoğlu Kısa Filmleri

haber haber - - 2 dk okuma süresi
2 0

Abdülsamet Gödeoğlu Kısa Filmleri

Abdülsamet Gödeoğlu 23 yaşında bir üniversite öğrencisidir. Kahramanmaraş’ta doğan isim, Özel Beyza Lisesi’nde eğitim görmüş ve buradan mezun olduktan sonra ise üniversite sınavına girerek mezuna kalmıştır. Mezuna kalmasının ardından ise yurtdışında mimarlık bölümüne başlamıştır. Ancak bölümün kendisine uygun olmadığına karar vererek bir süre sonra Türkiye’ye dönüş yaptı.

Türkiye’de ise çocukluk hayallerini gerçekleştirmek için hızlı bir şekilde Beykent Üniversitesi’nde radyo televizyon ve sineme bölümü okumaya başladı. Burada sinemacı olma yolunda ilk adımlarını attı. Kendisinin birçok farklı kısa filmi olduğu biliniyor. Genç yaşında çektiği kısa filmler ile sektöre erken giriş yapmıştır. 23 yaşındaki genç sinemacı adayı sektöre adını kazımak ve başarılı işlere imza atmak istiyor.

Abdülsamet Gödeoğlu’nun Eğitim Hayatı

Abdülsamet Gödeoğlu’nun eğitim hayatı Beykent Üniversitesi’nde devam ediyor. Kendisi başlarda yurtdışında mimarlık okusa da daha sonra hayalleri için radyo televizyon ve sinema bölümüne hızlı bir geçiş yapmıştır. Kültürel birikimlerini aktarmak ve kafasındaki projeleri hayata geçirmek adına kısa filmler çekmiştir.

Sinema sektörünü seçmesinde ise Yalancı Yârim dizisinde kendisini etkileyen Barış Akarsu’nun büyük payı olduğu biliniyor. Eğitim sürecinde önüne gelen bütün görevleri eksiksiz bir şekilde tamamlamayı amaçlayan genç isim bu sayede ileride herhangi bir pişmanlık yaşamamayı umuyor. Aynı zamanda kısa filmleri ile yarışmalara katılmayı ve çeşitli başarılar elde etmeyi de amaçlıyor.

İnstagram =sametgodeoglu

İlgili Yazılar