Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. A Milli Futbol Takımı İzlanda Maçına Hazır

A Milli Futbol Takımı İzlanda Maçına Hazır

haber haber - - 1 dk okuma süresi
4 0

TSİ 21:45’te Başlayacak Maçda Heyecan Dorukta

Türkiye’nin milli futbol takımı, UEFA Uluslar B Ligi’nde mücadele ederken İzlanda deplasmanındaki maçıyla dikkatleri üzerine çekiyor. TSİ 21:45’te başlayacak olan maç öncesinde ertelenme ihtimali gündemdeydi. Laugardalsvöllur Stadı’nda don tehlikesiyle karşı karşıya olunduğu belirtilmişti.

UEFA Yetkililerinden Müjdeli Karar

Ancak UEFA yetkilileri, statta yaptıkları inceleme sonrasında maçın oynanmasına karar verdi. Bu kararla birlikte A Milli Futbol Takımımız, planlandığı gibi İzlanda ile karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından da yapılan açıklamada, maçın bugün planlandığı yer ve saatte gerçekleşeceği duyuruldu.

A Milli Futbol Takımı oyuncuları ve teknik kadrosu, maç öncesinde son antrenmanlarını tamamlayarak hazırlıklarını tamamladı. Türkiye’nin Euro 2020 başarısından sonra gözler şimdi UEFA Uluslar Ligi’nde ve Dünya Kupası elemelerinde.

İzlanda deplasmanında alınacak bir galibiyet, milli takımımız için büyük önem taşıyor. Bu maçın sonucu, UEFA Uluslar B Ligi’nde Türkiye’nin konumunu belirleyecek önemli bir adım olacak. Futbolseverler, TSİ 21:45’te başlayacak maçı heyecanla bekliyor.

İlgili Yazılar