September 29, 2023
EN ÇOK OKUNAN
Read Time:57 Second

CHP Mersin eski il başkanı ve Mersin milletvekili aday adayı Adil Aktay, Türkiye genelinde milletvekili aday adaylarına da örnek olacak Kılıçdaroğlu afişleri ile Mersin’i donattı.

Mersin İnternet Gazetecileri Derneğini ziyaret eden Mersin Milletvekili aday adayı Adil Aktay, ‘Bu sistem değişmedikten sonra milletvekili olsam ne yazar’ dedi.

Aktay, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun resminin hemen altına ‘Hukukçu Adil Aktay’ yazdırmasını ve tüm Mersin’e yayılan afişlerine dikkat çeken gazetecilerin sorularına; ‘Bu Türkiye’de bir ilk uygulama olacak. Ben kendi resmimin olduğu hiç bir afiş yaptırmayacağım. Tüm Afişlerimde Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun resmi ve altında da sadece ismim olacak. Türkiye genelinde CHP’den milletvekili aday adayı olanlar da bu çalışmamızı örnek almalı. Hepimiz afişlerimizde liderimiz Kılıçdaroğlu’nu öne çıkatmalıyız… Savaş öncesi hazırlık önemli. Geçmişten tecrübem var. Depremin yaralarını birlikte saracağız. Görev verilirse, ülkem için, Mersin için çok iyi çalışacağım.’ diye konuştu.

Mersin’de İnternet gazeteciliğine önem verdiğine de dikkat çeken, Aktay, Mersin İnternet Gazeteciler Derneğini ve çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını bildirdi.

Mersin İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı A.Vahap Şehitoğlu, tecrübeli siyasetçi Aktay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı diledi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post <strong>Hakan Çil Önderliğinde 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor</strong>
Next post Alg Lüx Yacht ile yaz turizminin vazgeçilmezi yat kiralama